Ajankohtaista

Ajankohtaiset tuottavuustyöhön ja sen kehittämiseen liittyvät asiat löytyvät vasemmalla näkyvien linkkien takaa.
Kymmenen uusinta on listattu alla.


25.3.2014 13.03Työntutkijan valmennusohjelma käynnistyy kesällä (Koulutusta ja tapahtumia)

Onko tuottavuus ja tehokkuus työyhteisösi kilpailukyvyn ehdoton edellytys? TTS käynnistää kesällä 2014 työntutkijan valmennusohjelman. Se on suunnattu organisaatioille, joiden toiminta pohjautuu tuotteiden valmistukseen tai tuotteistettuihin palveluihin, ja joiden toimintaa ohjaavat aikataulut ja toimitusajat.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

28.2.2014 14.39Oivalluksen voima, osa 1: Pipelife Finland: Teleskooppikärry ja 8709 muuta oivallusta (Oivalluksen voima)

Pipelifessa satsattiin oivallusten tekemiseen ja niiden toteuttamiseen. Tärkeintä oli ratkaisujen hakeminen sieltä, missä työ tehdään. Vuodesta 2006 Suomen yksikössä on tehty 8 710 kirjattua oivallusta, joista yksi oli teleskooppikärryn kehittäminen pitkien putkien käsittelyyn.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

19.2.2014Parempi työ -blogi: Ei tuottavuutta ilman työturvallisuutta (Artikkeleita)

Työn tuottavuutta ja työhyvinvointia ei voi kehittää ilman, että työturvallisuus on kunnossa. Erään rakennusalan toimitusjohtajan sanoin sanottuna: ”Tapaturmat maksavat, ei turvallisuus”.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

18.2.2014Teknologiateollisuuden tuottavuuskoulutukset (Koulutusta ja tapahtumia)

Teknologiateollisuus ry järjestää yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa tuottavuuskoulutusta. Tarkoituksena on esitellä tuottavuuden ja menetelmäkehityksen perustyökaluja.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

18.2.2014Menestyvä työpaikka – tuottavuus ja hyvinvointi -valmennus omalle työpaikalle (Koulutusta ja tapahtumia)

Työturvallisuuskeskus ja Työterveyslaitos yhdessä tarjoavat yritysten ja julkisten työpaikkojen kehittämistoiminnan tueksi uutta valmentavaa koulutusta. Koulutuksessa perehdytään työpaikkojen kehittämistoimiin tuottavuuden, työelämän laadun ja hyvän esimiestyön näkökulmista.

Lue lisää | 0 Kommenttia

18.2.2014Työntutkimus- ja mittaustutkinto, 8.9.2014-27.1.2015 (12 pv), Kirkkonummi (Koulutusta ja tapahtumia)

Tiedätkö, paljonko aikaa työpaikalla kuluu erilaisiin työvaiheisiin ja prosesseihin? Entä tiedätkö, mitä eri vaiheissa tapahtuu? Voitaisiinko jotain tehdä toisin?

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

18.2.2014Esimies ja eurot – työhyvinvointi johtamisessa (Julkaisuja)

Esimies ja eurot – työhyvinvointi johtamisessa -opas auttaa tunnistamaan työhyvinvoinnin henkilöjohtamisen häiriöitä ja selkiyttää sitä, mitä häiriöt yritykselle maksavat. Opas auttaa esimiestä keskustelemaan häiriöistä avoimesti ja vastuuttamaan koko työyksikkö ylläpitämään sujuvaa työntekoa.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

18.2.2014Kannattava aloitetoiminta 20.3.2014, Helsinki (Koulutusta ja tapahtumia)

Uudistettu yhden päivän koulutus aloitteista ja jatkuvasta parantamisesta. Ovatko työpaikkasi henkilöstön ideat tehokkaassa käytössä? Tule oppimaan, miten parannat yrityksen toimintaa koko henkilöstön avulla.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

18.2.2014Työhyvinvointikortti-koulutus (Koulutusta ja tapahtumia)

Koulutuksen tavoitteena on, että työpaikalla käynnistyy työhyvinvointia edistäviä prosesseja ja yhteistyö työhyvinvoinnin kehittämisessä lisääntyy. Koulutuspäivässä keskitytään viiteen työhyvinvoinnin perusteemaan. Koulutus on tarkoitettu kaikille työpaikkansa työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä